we bedenken

Frizze ideeën met een lange houdbaarheidsdatum. Dat is waar wij naar streven in het bedenken van onze concepten. Concepten waarin de opdrachtgever zich direct herkent. Hoe je je als organisatie profileert is nu belangrijker dan ooit. Presentatie leidt uiteindelijk tot prestatie.

Frizz ID staat zo goed als synoniem voor brandmanagement. Maatwerk is hierbij het sleutelwoord. Daarom bedenken wij concepten die perfect aansluiten op jouw doelstellingen. Welke doelgroep ook bereikt moet worden. Merk het verschil door onze aanpak.

Staan wij volledig achter een concept dan doen we een voorstel aan de opdrachtgever. Tijdens de voorstelling onderhouden we nauw contact en schaven we bij indien nodig. Na groen licht gaan alle remmen los en kan het frizzfeest beginnen

we ontwerpen

Frizze ontwerpen vereisen een consistente uitvoering. Zeker bij brandmanagement. Onze moderne, eigentijdse ontwerpen zijn ontdaan van alle franje en hierdoor lang(er) houdbaar.

Er zijn meerdere wegen die naar het gewenste imago leiden. In goed overleg met de opdrachtgever bepalen we hiervoor de beste route. Een route die we door onze kennis en ervaring goed kunnen onderbouwen. Tijdens de rit blijven we zoveel mogelijk koersvast met wellicht af en toe een kleine stuurcorrectie. Na volbrenging van de tocht zal het wederzijdse doel bereikt zijn.

we fotograferen

In onze frizze studio zijn we voorzien van alle benodigde apparatuur. Hierdoor veranderen we de setting net zo makkelijk van productfotografie naar die van modeshoots.

Uiteraard kunnen we ook op locatie frizze plaatjes schieten. Creativiteit, flexibiliteit en mobiliteit ontmoeten elkaar.

Plaatjes zeggen meer dan 1000 woorden.

we realiseren

Welk ontwerp we ook willen realiseren Frizz ID beschikt over alle tools. Zo hebben we het hele traject in eigen hand waardoor we sneller en efficiënter kunnen werken.

In onze frizze ruimtes vind je naast een ontwerp- en fotostudio ook een productieruimte. Met diverse printers verandert reageren in realiseren.

Doordat we dit alles in eigen huis hebben kunnen we snel een kant en klaar product realiseren.

we denken groot

U zelf presenteren in alle mogelijke uitingen, wij hebben alle mogelijkheden ter beschikking om u volledig aan te kleden, zowel in als extreieur.

Of het nou gaat om een  uw wagenpark, een banner, een  sticker, het aankleden van uw kantoor, showroom of beursstand met  een behang- of spanwand, het inpakken van uw bureau kast of balie, een canvas doek en Dibond panelen, Plexiglas met dibond, alles in XXL formaat . Gebruiksvriendelijke mobiele presentatiesystemen. Voor iedere communicatieboodschap hebben wij een frizze grafische uiting.

Bekijk enkele van onze mogelijkheden op www.behangwand.nl op www.xxlvisual.nl of op www.displayfactory.nl