Behangwand

Met behangwand zorgen wij ervoor dat het ‘banen behang’ letterlijk van de baan is. Foto’s, merken, teksten en logo’s levensgroot op behang, zonder naden!

We kunnen afbeeldingen naadloos op uw muur verlijmen op een maximale afmeting van 4 meter Hoog en 40 meter Breed. Is uw muur breder dan 40 meter? Dan komt er een klein naadje verticaal net als bij het gewone behang.

Je creëert niet alleen een totaal andere uitstraling in uw woon of werkomgeving, het behang is ook nog eens heel krasvast, brandvertragend en het reflecteert niet. Ideaal voor leefbare ruimtes zoals kantoor, showroom, wachtkamers, kinderdagverblijven en natuurlijk bij u thuis!

Neem een kijkje in onze uitgebreide assortiment, of kies ervoor om een eigen ontwerp uit te laten werken.

website

XXL Visual

Door de grote vraag naar toffe beelden in het groot hebben we onlangs een webshop gebouwd waar je toffe ruwe industriële afbeeldingen kunt kopen op diverse ondergronden zoals behang, plexiglas, dibond, sticker en hout. We zijn nog druk bezig de site te vullen maar er staan al een aantal erg toffe dingen op. Create your style!

website

Restylerzz

Restylerzz bestaat uit Frizz ID en MissPerfect. We hebben onze passie voor merken, ruimtes, kleuren en beelden gebundeld in een krachtige samenwerking.?Voor (een deel van) de uitvoering kunt u bij ons terecht, maar we beschikken daarnaast over een breed netwerk van specialisten naar wij we u graag doorverwijzen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen (een deel van) de uitvoering zelf te doen of in eigen beheer te laten uitvoeren.

website

Displayfactory

Display-Factory levert dé oplossing voor organisaties die hun bedrijfsimago op een betere en eenvoudige manier kenbaar willen maken. Ook in uw winkel of showroom kunt u met onze baniersystemen uw product in de kijker zetten zonder dat dit kostbare ruimte in beslag neemt. De mobiele presentatiesystemen zijn eenvoudig en zonder gereedschap op te zetten. Ze dragen bij tot een zeer professionele uitstraling van uw product, dienst of organisatie. Op de grafische uitingen kunt u iedere communicatieboodschap en/of afbeelding afdrukken.

als u verder nog vragen heeft kunt u ons altijd mailen of bellen.

website

Rävke

Omdat designs maken voor kleding in onze genen zit blijft het kriebelen om zelf toffe dingen te maken, inmidels hebben we onze eigen sweaters laten maken en de eerste designs erop gedrukt. Soon more to come!

website in aanbouw